Friday, February 20, 2009

maRi-MaRi uji minda...::..out station..::

Ade satu al-kisah ni....
Satu dialog antara beberapa org..
Bunyi nye....

Bos berkt kpd setiausaha:-  Kita akan out station selm seminggu,jadi awk uruskn..

Setiausaha pula call husband die:- Bos n saya kan out statoin seminggu..pndai2 abg jg dr k..

Husband pn call buah hati:- Yahoo..isteri i pegi out station selama seminggu, jom kte date n abiskan masa bersama..

Buah hati plk call student die:- Cikgu kene out station seminggu. Jd..awk xperlu dtg utk tuisyen..

Murid t'sebut call datuknye:- Atuk, sy xde tuisyen utk seminggu ni sbb cikgu sibuk la..Yahoo.....atuk dtg la sini..kte blh jln2..

Atuk yg kaya raya itu menelefon setiausaha:- Minggu ni sy nk abiska mase dgn cucu . So,sy batalkn out station tu....

Setiausah call husband :- Minggu ni bos saya da batalkan out station tu...Die ade keje lain..

Husband call buah hati:- Yang...kite xdpt nk abiskan mase bersama minggu ni, wife i da batalkn out station die..

Buah hati call blk student die:- Minggu ni klas tuisyen mcm biase ye..

Murid tuisyen tersebut pn call atuknye:- Atuk, cikgu sy ckp minggu ni saya kene pegi klas tuisyen. Sorry xdpt temankan atuk... 

Atuk itu kemudian menelefon setiausah nya semula:- Jangan risau, minggu ni kita out-station ,Jadi, awk uruskan semuanya..............

Wakakakakakakaka!!!!!!!!!!!!! Ponek den nk nulih lagi... lengoh tangan ni...
Sape yg dpt pick up cite di seblk cite ni mesti hangin je bace..
Yg xphm tu wat2 phm je la..... huhu

Diadaptasi dari majalah mastika :- 2009

Wednesday, February 4, 2009

uwek...

video

FC6-kolej Zamrud UiTM JoHoR


ni ler member2 kamcing kat hostel..
die org ni mmg gler2..
yg pkai spek tu ex-rommate ak dl...
baik bdk nye..
nk knal leh comment k...
but..yg lain tu da berpunya o.k...
huhu

uSm pEnAnG


USM fiesta penang...
best gle...
ak main utk UiTM induk.
dak2 johor de 3 orang.. eta, bib n aku..
even kt org sedih coz member lain xde bersama...
tp kejohann ni plg best coz kte org dpt tmpat ketiga...

training yg mementkn..hehe


ni mse karisma.
pnat tul trainng..da lame x lari rse smput la kn...
lps da pnat2.. tu yg capture gmbo tu..
mke masing2 da burn gle..
cian kn.. nk control ayu pn da xde idea pe nk wat.. huahua

frienship 4 eva


ini la kengkawan rapat ak kat UiTM Sgamt ni...
Nita, eqin, ayu n mimi...
even kte org baru 2thn knal..
tp korang mmg best... huhu
mase ni de presentation ape ntah.. pastu rncang pkai bju same...
cute x? pinky girlz................